Bánházi
Autó Szervíz
Tel.: 42/385-168   70/567-5105   70/977-3086
Máriapócs, Honvéd u. 15.

Cégünkről

Üdvözlöm!

Bánházi László vagyok, autószerelő mester.

2010 május 1-én alapítottam cégemet Máriapócson, előtte a márkában eltöltött évek tapasztalatát Münchenben és Dublin-ban szereztem.

2006-ban jöttem haza Magyarországra és 2006-2008-ig a Seat Leitnernél voltam szervizvezető.

A szakma iránti elhivatottságomat elégedett Ügyfeleim köre támasztja alá, elsődleges szempont a minőségi szolgáltatás, elégedett ügyféltábor növelése, szakmai elismerés, A soros és párhuzamos diagnosztika, ami nagy kihívást jelent a szakmában. (autódiagnosztika, hibafeltárás, hibaelhárítás)

Minden elvégzett munka után garanciát vállalunk az elvégzett munkákra. Átadott munkáim után is bármikor elérhető vagyok Ügyfeleim számára. Pl.: Autómentés, segítségnyújtás..

A technika fejlődése megköveteli, hogy megpróbáljunk naprakészek lenni a szakmán belül, ehhez elengedhetetlen, hogy az ember képezze magát és nyomon kövesse a szakmában történő változásokat, fejlődéseket. Ezekre a fejlődési tendenciákra reagálva, folyamatos diagnosztikai képzéseken veszek részt és fejlesztem tudásomat.

A Volkswagen csoporton belül műhelyem minden tárgyi feltétellel rendelkezik a precíz szervizelés elvégzése érdekében, ezen túlmenően más típusú autók javításával is foglalkozom, ehhez egy általános diagnosztikai műszer áll segítségemre, ami az európai és ázsiai autók zömét lefedi. Elengedhetetlen, hogy a szakmának egy olyan szegmensét ami a párhuzamos diagnosztikára alapul, kihagyjam a hibafeltárás során, pl. a ritkán előforduló és rejtett hibák feltárása. (Ociloszkópos hibafeltárás)

Keressen engem bizalommal, vagy kérjen előzetes ajánlatot autója átvizsgálására, szervizelésére és készséggel állok segítségére.

Üdvözlettel:
-Bánházi László - Autószerelő mester

Kapcsolat Bánházi Autó Szervíz © 2014