Bánházi
Autó Szervíz
Tel.: 42/385-168   70/567-5105   70/977-3086
Máriapócs, Honvéd u. 15.

Rólunk mondták

"Precíz,pontos,megbízható munkavégzés, mindenkinek csak ajánlani tudom!Számomra nagy előny,hogy itt van helyben, márka szervizeket megszégyenítő szaktudással!"
-Sitku András

"Én csak jót tudok mondani róla,az eddig elvégzett munkájával még sohasem volt problémám, sőt még a rejtőzködő apróbb hibákat is észre veszi, és ki is javítja! Tapasztalt szakember,komoly felszerelt műhellyel . Korrekt áron dolgozik,csak ajánlani tudom mindenkinek!"
-Gelics Gábor

"Csak pozitív dolgokat tudok Róla mondani. Nekem Ő szervizeli a Passatomat. Szeretem ide hordani az autómat, mert gyors, megbízható és precíz munkája van, ami magas szintű szaktudást takar. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. Ezután is csak hozzá fogom hordani az autómat. MINDENKINEK AJÁNLANI TUDOM!!!! "
-Mester Róbert

"Én hozzá hordom az OC.T által átalakított Seat Leon FR tipusú autómat. Csak ajánlani tudom mindenkinek, megbízható és precíz autószerelő, ami az én esetemben nagyon fontos! Köszönöm Laci"
-Kaposi Mihály

"Megbízható, gyors, korrekt, magas szaktudással rendelkezik, pontos és rugalmas. Azon kevés szerelő közé tartozik, akik szívvel lélekkel végzik a munkájukat! Pozitív élményem van és legközelebb is őket fogom választani. Köszönöm!"
-Bilisánszki Csaba

"Nekem, 2007. óta szervizelnek, Szeretem ide hordani az autómat, mert gyors, rugalmas, pontos, és megbízható, A MUNKA!!! Nem utolsó sorban, a mai világba ami FONTOS, hogy MEGFIZETHETՐ!!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek fontos az autója!!! JÓ MINՐSÉG MEGFIZETHETՐ ÁRON!!!!!"
-Nagy László

"Ha nem akarod, hogy lehúzzanak a hangzatos nevű autószalonok helyenként igencsak megkérdőjelezhető tudású mesterei vagy a kamrákban buherálgató hétvégi szerelők, akkor ide hozd az autódat! Régóta visszatérő ügyfél vagyok de csalódnom még nem kellett. Megbízható, korrekt, becsületes - ami a mai világban egyre kevesebbekről mondható el!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom."
-Pongó László

"Régóta ide hordom az autómat! Az ár korrekt, az elvégzett munka gyors, pontos és garanciális! A szerviz felszereltsége kitűnő,(elektronikai műszerek tekintetében) ami a mai világban szerintem nagyon fontos!! MINDENKINEK AJÁNLANI TUDOM!!!! "
-Makrai Zoltán

"Két járművet hordok ide régóta, a nyújtott szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok. Gyakorlatilag márkaszerviz szintű szolgáltatás, megfelelő szaktudással és műszerkészlettel alátámasztva. Mindez pedig korrekt árakon, és ami a legfontosabb, helyben. Csak ajánlani tudom."
-Dr. Oláh Zsigmond

"Csatlakozom az előttem szólókhoz! Maximálisan elégedett vagyok, minőségi szolgáltatás minőségi alkatrészekkel, garanciával, korrekt árakkal. Kiváló, 5/5. "
-Molnár Tibor

"Csak jót lehet mondani!!! Nem az a szerelő aki csak arra megy, hogy gyors és méregdrágán javítsa meg az autót, Ր az a szerelő aki tudja és érti a dolgát!!! Sok szalon szerviz és autószerelő elbújhat mögötte! Csak ide fogjuk hordani, mert csak pozitív véleményünk van! Köszönjük!!! :D"
-Csonka Lilla

"Dettó! Gyors korrekt! Nyugati szintü (nem megszokott magyar :() hozzáállás, szaktudás. Visszatérő kuncsaft leszek. Köszönöm!"
-Juhász Péter

Amennyiben már volt ügyfelünk, kérjük írja meg véleményét rólunk!

Név:
E-mail cím:
Az Ön véleménye:
Kapcsolat Bánházi Autó Szervíz © 2014